Na aanmelding ontvang je van ons een e-mail met daarin een link naar de website van het Robidus Kennisfestival. Hier kun je jouw eigen programma samenstellen.

Let op: deze e-mail ontvang je niet altijd direct na je aanmelding, maar kan ook op een later moment nog verstuurd worden.

Het ontvangst is rond 9.30 uur. Het programma van het Robidus Kennisfestival begint om 10.00 uur.

Het Robidus Kennisfestival is een cadeau voor onze klanten en is daarom kosteloos.  

Mocht je niet kunnen komen? Dan horen wij dit graag uiterlijk 7 september.

Dit klopt inderdaad. Om met zijn allen vol energie het Robidus Kennisfestival te starten en af te sluiten, hebben wij twee plenaire sessies voor je ingepland.

De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort

De Rijtuigenloods beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Om dit in goede banen te leiden wordt parkeerbegeleiding verzorgd. Er zijn geen restricties qua maximale doorrijhoogte.

Er zijn laadpalen aanwezig voor elektrische auto's.

De Rijtuigenloods ligt op 200 meter loopafstand van station Amersfoort Centraal; een belangrijk knooppunt in het spoorvervoer tussen de Randstad en Noord- en Oost-Nederland. Ook vertrekken vanaf hier diverse bussen.

De Rijtuigenloods is gelijkvloers waardoor mindervaliden zich prettig kunnen verplaatsen. Daarnaast is het merendeel van de subruimtes goed bereikbaar, met uitzondering van de historische treinrijtuigen. De locatie beschikt over een invalidentoilet. Indien gewenst kan er een mindervalide parkeerplek geregeld worden, deze dient van te voren aangevraagd te worden.

Na het samenstellen van je programma zal je persoonlijk op de hoogte worden gebracht over de dag zelf.

Het Robidus Kennisfestival is uitsluitend bedoeld voor de klanten van Robidus. We hebben een maximaal aantal beschikbare plaatsen. Om zoveel mogelijk klanten de mogelijkheid te geven om te komen, is het helaas niet mogelijk een introducee mee te nemen.