Festivalplein

Activiteiten, eten en netwerken

Dit jaar hebben we weer een gezellig Festivalplein waar je verschillende activiteiten kunt doen kunt doen en partnerstands kunt vinden. Ook kun je hier genieten van een hapje en een drankje tussen de sessies door. Hou dus zeker wat tijd vrij in je programma om ons Festivalplein te bezoeken! 

Eten en drinken


De hele dag door kan je op het Festivalplein terecht voor lekker eten en drinken. Er is voor ieder wat wils en we kunnen rekening houden met dieetwensen en allergieen. Let op: geef dit wel op tijd door bij het samenstellen van je programma. Deze mail ontvang je van ons in de eerste week van september.

Festivalplein

Doe mee met spannende activiteiten!

Partnerstands


Op het Festivalplein kan je kennismaken met onze partners. Ze informeren je bij hun stands over verschillende onderwerpen en hebben altijd tijd voor een praatje of het uitwisselen van contactinformatie. Altijd handig voor als je ze eens nodig hebt! 

Meld je nu aan

Het Robidus Inzetbaarheidsplatform Quiz "2 voor 12"

Dit platform is het fundament voor de samenwerking tussen HR-professionals van jouw organisatie en Robidus. Het platform biedt inzicht, kennis en praktische tools om samen te werken aan de inzetbaarheid binnen jouw organisatie.

Kom kennismaken met het Inzetbaarheidsplatform en speel mee met onze ludieke quiz met als thema "2 voor 12".