Het Robidus Kennisfestival

Daar zijn we weer!


Het is zover; het Robidus Kennisfestival 2024 staat voor de deur. Hét evenement waarbij kennisdeling, inspiratie, en netwerken centraal staan en waar wij, als Robidus, onze expertise en innovaties willen delen met klanten en partners. Wij kunnen niet wachten om dit alles weer te mogen organiseren. Daarom zijn we er nu dus al druk mee bezig! Zet jij 19 september en het Spant! in Bussum ook alvast in je agenda? 
 
Het organiseren van een groot evenement als het kennisfestival vergt natuurlijk de nodige voorbereiding. Van het vinden van een geschikte locatie tot het opstellen van een boeiend programma en het regelen van sprekers en workshops… er komt heel wat bij kijken. Gelukkig hebben wij een team van enthousiaste en creatieve medewerkers die elk jaar weer hun uiterste best doen om er een onvergetelijke dag van te maken.  
 
Voor het kennisfestival van 2024 hebben we besloten om het dit keer groter en nóg beter aan te pakken. We zijn op zoek gegaan naar een inspirerende locatie die past bij ons thema van dit jaar, namelijk ‘Navigeren naar Inzetbaarheid’. En bovendien hebben we nu al een indrukwekkende line-up van sprekers weten te strikken, die allemaal experts zijn op hun vakgebied en die iedereen zullen voorzien van waardevolle inzichten en inspiratie. Wie dit allemaal zijn, dát houden we nog even geheim!   
 
Daarnaast hebben we een divers programma samengesteld met workshops, panels en netwerkmogelijkheden, zodat onze gasten de kans krijgen om nieuwe kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken met andere professionals uit het vakgebied. Maar natuurlijk is een evenement als dit niet compleet zonder een goede catering en entertainment. Daarom hebben we ook daar veel aandacht aan besteed en gezorgd voor lekker eten, drinken en een gezellige borrel na afloop.  

Al met al belooft het Robidus kennisfestival van 2024 een fantastische dag te worden vol inspiratie, kennisdeling en connecties. Wij kunnen niet wachten om onze klanten en partners te verwelkomen en hen te laten kennismaken met al het moois dat Robidus te bieden heeft. 
 
See you there? 
 
Robert Wondaal 
Chief Business Officer bij Robidus  

Meld je aan