De kracht van positieve energie

Sprekers 2024: Michael Kortekaas


In een wereld waarbij negativiteit en cynisme vaak voorkomen, is het fijn om een positieve boost te ontvangen. En dat is precies wat Michael Kortekaas, motivational speaker, te bieden heeft. Met zijn inspirerende verhalen en wijsheid, helpt hij mensen om hun potentieel te ontplooien en een leven te leven dat wordt gekenmerkt door energie, enthousiasme en motivatie. 

Michael is een Nederlandse spreker en auteur die zijn carrière begon als trainer en coach. Hij ontwikkelde zich tot expert op het gebied van persoonlijke groei, leiderschap en motivatie. Zijn ervaringen en inzichten werden door hem samengevoegd in zijn boeken en speeches, waarin hij de kracht van positieve energie en het belang van zelfontplooiing naar voren brengt.

Een van de dingen die Michael uniek maken, is zijn aanpak. Hij gelooft dat iedereen de kracht heeft om dromen en doelen te verwezenlijken, maar dat deze kracht vaak wordt gehinderd door negatieve gedachten en overtuigingen. Daarom richt hij zijn aandacht tot het helpen van mensen om hun waarden en doelen te herontwikkelen.  
 
Michaels speeches bruisen van positiviteit en inspiratie en hij deelt zijn eigen ervaringen en inzichten met zijn publiek, waardoor mensen kunnen leren van zijn successen én van zijn fouten. Zijn motto "De kracht van positieve energie" is een belangrijk onderdeel van zijn leermethode, waarbij hij mensen helpt om hun negatieve gedachten en overtuigingen te veranderen in positieve energie.  
 
Zijn werk heeft veel impact gehad op mensen uit alle lagen van de samenleving. Zijn speeches en boeken worden door mensen uit diverse sectoren, zoals ondernemers, politici, studenten en werknemers door heel Nederland gelezen.   

Aanmelden